0
fr | nl

Ons team

Onmisbare schakels

Achter de schermen van Le Vieux Château bruist de energie. De gedreven medewerkers geven dagelijks het beste van zichzelf. Van tuinman tot chef, elke schakel telt.

Arthur

Sommelier

Mouna

Zaalmedewerkster

Nelia

Zaalmedewerkster

Davina

Gastvrouw

Tanguy

Chef

Sophie

Cheffe-exécutif

Max

Chef de partie

Loane

Sous Chef

Leo

Leerjongen

Anaïs

Cheffe Pâtissière

Ellen

Afwas

Savana

Hulp afwas

Gregory

Tuinman

Le Vieux Château

Ontdek het verhaal achter Le Vieux Château en hoe chef Tanguy zijn jongensdroom kon waarmaken.

Le Vieux Château is de jongensdroom van chef Tanguy De Turck. Thuis omringd door heerlijke, verse maaltijden en zorgvuldig uitgekozen wijnen werd zijn passie voor gastronomie gevoed. Toen hij in 2002 op het vervallen kasteel botste, zag hij zijn ultieme kans. Wat aanvankelijk als kleinschalige taverne begon, groeide uit tot een gerenommeerd sterrenrestaurant.

Met een uitgekiende visie op puur eten en een stevige dosis lef tilde Tanguy zijn zaak in enkele jaren naar een topniveau. Experimenteren, uitproberen en durven falen zijn de basisingrediënten van zijn harde werk.

Van de tuinman die de verse kruiden kweekt en het onderhoudspersoneel dat alles pico bello in orde brengt tot de getalenteerde sommelier en gedreven koks die meesterwerken op uw bord toveren. Samen met Tanguy vormt deze 16-koppige equipe de basis van Le Vieux Château. Hun creativiteit en betrokkenheid bij het restaurant is de sleutel tot het succes.

Le Vieux Château, blijf gerust nog even zitten.